Nosaltres

ok GRAFREAK2016_DSC5373

Treballant conjuntament des del 2008, som un petit equip format per especialistes en disseny gràfic, desenvolupament web i màrqueting digital.

ico-proximidad

Proximitat


Tenim un tracte directe sense mitjancers, pel que establim una relació més propera i resultats més satisfactoris

ico-estandars

Estàndars


Treballem amb eines obertes i actuals complint tots els estàndars. Els nostres projectes poden seguir sent desenvolupats per a qualsevol programador.

ico-medida

A mida


No som un servei de plantilles web, els nostres dissenys són fets a mida per a cada client.

ico-propiedad

El teu projecte és teu


No som one&one, tu ets el propietari del projecte. No et posarem cadenes.

 

Som artesans del nostres sector, creiem en dissenys i desenvolupaments a mida per als nostres projectes.

Ens agrada que els plans surtin bé, som els primers interessats en què el teu projecte generi bons resultats, no hi ha millor publicitat que un client content.

 

OK GRAFREAK2016 ADRI5332

@adria_cobo

M’encarrego del desenvolupament web. Fer que els dissenys funcionin i siguin “usables”. De vegades sembla coses de Hogwarts, de la Força o de Reiatsu. Estar entre zeros i uns no és el que m’hagi convertit en un freak. A més porto barba i a estones semblo un nàufrag.

OK GRAFREAK2016 ISMA5348

@ismajimenez

La meva dedicació és el màrqueting online, el nen del facebook, twitter i altres “joguines”. Si pases per la office, vegis el que vegis, no estic jugant, és el meu treball…. Conèixer la xarxa, analitzar-la i aplicar allò que més convé als nostres projectes és la meva funció.

OK GRAFREAK2016 PAU5336

@pau_grafreak

Em dedico a la part de disseny gràfic, en tots els seus vessants. Per conèixer-me millor haurieu de saber què, com a bon nen dels ’80, de petit m’aixecava molt d’hora per veure tots els dibuixos animats i m’apunto les coses a la mà per no oblidar-me.

OK GRAFREAK2016 NERE5361

nerea berruezo

La meva feina es basa en l’administració, comptabilitat i atenció al client. Tot i ser la última incorporació a Grafreak, ja m’han contagiat les ganes de treballar i de fer les coses “ben fetes”.