Montmeló - Mollet - Cardedeu

Quant a autoescoles Mollet

Al 1975, Autoescola Mollet va ser fundada per Salvador Pascual Vilardell. Es va crear la primera autoescola al centre de Mollet del Vallés, que és on està situat el nostre origen.

Anys després, es van unir diversos socis més i van crear el que va anar la Unió d’Autoescoles Parets, en la qual vam estar presents en poblacions com Mollet, Parets, Granollers i Montmeló. Passats uns anys, els socis van començar a fer cadascun el seu camí per tornar a convertir-se en el que ara coneixem com Autoescoles Mollet.

A l’actualitat, Autoescoles Mollet està formada per 3 centres de formació, situats a Mollet del Vallés, Cardedeu i Montmeló. Oferim tot tipus de cursos i permisos disponibles per exercir la conducció.

Testimonials

Dani
Jefe de Ventas – Magatzems

Con Grafreak nuestra empresa ha mejorado exponencialment la imagen en el mercado , gracias a la creación y elaboración de un nuevo catálogo de productos. Al igual que a nivel on-line, donde la nueva tienda online B2B, esta siendo un referente en nuestro sector

Natalia
Responsable de Lu2

De Grafreak ens agrada que són propers, de confiança i amb una gran capacitat per adaptar-se al que se’ls hi demana. Estem molt contents amb els seus serveis