Granollers / l'Ametlla del Vallés
fundacioantoniaroura.com

Quant a Fundació Antonia Roura

La fundació Antònia va néixer a Granollers gràcies a la dedicació i cura que va dedicar la Sra. Antònia Roura a les persones grans de la ciutat des de la seva jubilació fins a la seva mort.
Va néixer per atendre a aquelles persones grans que estaven soles i necessitades de companyia. Però amb els anys l’entitat hi ha nat creixent i ha continuat mantenint l’esperit de la seva fundadora. En l’actualitat s’atenta més de 150 persones i a les seves famílies en els dos centres.
La història de l’entitat està lligada a l’evolució que han patit els serveis d’atenció a la gent gran des de l’aparició dels serveis socials fins actualitat amb la Llei de dependència.

Testimonials

Dani
Jefe de Ventas – Magatzems

Con Grafreak nuestra empresa ha mejorado exponencialment la imagen en el mercado , gracias a la creación y elaboración de un nuevo catálogo de productos. Al igual que a nivel on-line, donde la nueva tienda online B2B, esta siendo un referente en nuestro sector

Natalia
Responsable de Lu2

De Grafreak ens agrada que són propers, de confiança i amb una gran capacitat per adaptar-se al que se’ls hi demana. Estem molt contents amb els seus serveis