Mollet del Vallés
www.lu2.cat

Quant a Lu2.cat

Lu2 és una petita empresa familiar creada per la Natàlia i el Xavier que va iniciar l’activitat el 2011 amb l’objectiu de difondre el coneixement dels jocs de taula com a recurs pedagògic als centres educatius i oferir una alternativa de lleure a les famílies.

Som especialistes en Game-Based Learning, Aprenentatge Basat en Jocs i aLu2 busquem, triem, provem, donem a conèixer i venem els millors jocs de taula per a l’educació: divertits i pedagògics, jocs ben dissenyats i fets amb materials de qualitat, jocs que estimulen la intel·ligència i la relació entre persones de qualsevol edat.

0% de piles, 0% de pantalles i un 100% de diversió. Considerem que cal crear un espai i un temps en el qual poder compartir una experiència real, sense tecnologia, amb les persones que ens envolten: de la mateixa o de diferents generacions, de la mateixa o de diferent cultura amb jocs fets amb materials, formes i textures diverses que es poden tocar i manipular.

Testimonials

Juanjo
Director APKE

Me parece una empresa responsable y con un personal muy atento. Estoy muy contento de sus servicios. gracias

Oscar García
CEO en Vinilotextil.com

Servicio y conocimientos sobresalientes.
Un consejo.
Delegar vuestros problemas y dudas web en ellos. extraordinarios.

Xènia
CEO en SayCute

Trabajar con Grafreak ha sido un placer. Han hecho que todo el proceso de creación de la web sea fácil y rápido. El resultado final es exactamente lo que quería. Además, teniendo en cuenta que voy a tener que gestionar mi contenido constantemente por mi cuenta, lo han pensado todo para que sea súper adaptable y muy páctico.
Estoy encantada y recominedo su trabajo sin ninguna duda.

Dani
Jefe de Ventas – Magatzems

Con Grafreak nuestra empresa ha mejorado exponencialment la imagen en el mercado , gracias a la creación y elaboración de un nuevo catálogo de productos. Al igual que a nivel on-line, donde la nueva tienda online B2B, esta siendo un referente en nuestro sector

Natalia
Responsable de Lu2

De Grafreak ens agrada que són propers, de confiança i amb una gran capacitat per adaptar-se al que se’ls hi demana. Estem molt contents amb els seus serveis