Comunicació

Si no et troben, no existeixes

Som especialistes a definir estratègies de comunicació digital de botigues online i pàgines web.

Una bona estratègia digital ens permet aconseguir posicionar i promocionar un projecte digital, amb un major nivell de conversió i donar un sentit a la seva activitat a la xarxa. Treballem diversos aspectes necessaris en qualsevol web o botiga en línia, SEO, SEM, ADS, RRSS, Email Màrqueting, Market Places, apostant per una bona Analítica web, que ens permeti una contínua millora i adaptació de campanyes.

Si ja tens clara la teva estratègia digital, també podem ajudar-te amb l’execució, realitzant les accions concretes que necessiti el projecte, analítica web, optimització d’ADS, campanyes d’email màrqueting, estudi i Optimització SEO, adequació d’eines.

Un equip professional en comunicació estarà pendent en tot moment del teu projecte.

El nostre procés de treball es basa en 4 moments. Un primer l’anàlisi, on ens apropem al teu projecte i ens submergim en les seves peculiaritats, en un segon estadi conjuguem tot el que hem après del teu projecte i et proposem la millor solució, un cop tenim la proposta contrastada amb tu que ets el coneixedor del projecte el desenvolupem i procedim al lliurament, formació i mostra de resultats.


El nostre pocés de treball