Recursos tècnics per gestió de campanyes online

S’acosta el Blackfriday, CiberMonday, Nadal, … són dates de molt moviment per als e-commerce i falta temps per tot, però especialment per a la gestió de les vostres campanyes de promoció online.
I per això avui ens hem proposat presentar-vos algunes eines i planes web interessants per gestionar les xarxes socials, newsletters i trobar recursos gràfics per la vostra promoció, amb el conjunt d’aquestes eines, pots fer unes campanyes de promoció online per e-commerce, genials!

Eines per facilitar el dia a dia en la promoció online d’un e-commerce

Eines per a la gestió de xarxes socials, útils per a la programació de publicacions a Twitter, Facebook, linkedin, Google+ pinterest i instagram, també inclou un petit d’analítica per conèixer la repercussió de les teves publicacions.

I per la gestió de campanyes de email màrqueting comptem amb plataformes de fàcil ús que permeten l’enviament de newsletter free o freemium.

També us mostrem bancs d’imatges free per donar un toc de temporada als teus banners i a la imatge gràfica de la teva web.

Esperem que aquests recursos et siguin útils i obtinguis un gran èxit a la teva campanya, si necessites consell en la gestió teva campanya no dubtis en contactar-nos.